Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
ΥΛΙΚΑ 200 γρ. κεφαλογραβιέρα περασμένη από χοντρό τρίφτη (2 φλ. περίπου τριμμένη), 4 αβγά, ελαφρά χτυπημένα, 2/3 φλ. γάλα, 4 κοφτές κουταλιές βούτυρο, 1 μεγάλο αχλάδι ξεφλουδισμένο και κομμένο σε ζάρια, 2 φλ. αλεύρι, 1 γεμάτο κουταλάκι μπέικιν πάουντερ, ½ φλ. ανάμικτα, πολύ ψιλ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο xrysessyntages.com











