Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
Το μοσχάρι, αρχικά τεμαχίζεται στα δύο, με μια κάθετη ως προς τη σπονδυλική του στήλη τομή και χωρίζεται στο μπροστινό και το πισινό μέρος . Αυτά τα κομμάτια, κόβονται σε μικρότερα, ανάλογα με το αν προορίζονται για μεγαλύτερες, ή μικρότερες
μερίδες. Κάθε κομμάτι απαιτεί διαφορετική μεταχείρι [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο faghta-giagias.blogspot.gr
Υλικα Συνταγης
- λεμόνι
- κιμάς
- συκώτι
- κρασί
- βραστά
- μέντα
- μπριζόλες
- κιλότο
- λίπος
- σνίτσελ
- μοσχάρι
- σπάλα
- κότσι
- χτένι
- κοιλιά
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Κατηγοριες
- Με φρούταΟχι
- Με όσπριαΟχι
- Με ζυμαρικάΟχι
- Με χορταρικάΟχι
- Με μοσχάριΝαι
- Με χοιρινόΟχι
- Με κιμάΝαι
- Με πουλερικάΟχι
- Με κουνέλιΟχι
Ψησιμο
- Στο τηγάνι Οχι
- Στην κατσαρόλα Οχι
- Στο φούρνο Ναι
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το faghta-giagias.blogspot.gr
Υλικα Συνταγης
- λεμόνι
- κιμάς
- συκώτι
- κρασί
- βραστά
- μέντα
- μπριζόλες
- κιλότο
- λίπος
- σνίτσελ
- μοσχάρι
- σπάλα
- κότσι
- χτένι
- κοιλιά
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy