Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Υλικά Για το φύλλο 2 αυγά 1φλυτζάνι λάδι 1/2 φλιτζάνι γάλα χλιαρό 1/2 φλιτζάνι νερό χλιαρό 1 κουτάλι κοφτό αλάτι αλεύρι όσο πάρει για να γίνει η ζύμη μαλακιά και όχι σφικτή για να μπορέσει να ανοίξει. Βγαίνουν 4 φύλλα για το ταψί της κουζίνας. (Δύο πάνω και δύο κάτω) για [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο greekmasa.gr











