Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
Πάνε κάμποσα χρόνια από τότε που, για πρώτη φορά, διάβασα σε γαλλικό γαστρονομικό περιοδικό την έξυπνη τεχνική για να νοστιμίσουν ακόμα και τα πιο άνοστα πουλερικά. Ανασηκώνοντας την πέτσα του κοτόπουλου, βάζουμε από κάτω μίγμα από σκόρδο ή κρεμμύδι με μπαχαρικά και μυρωδικά χορταράκια, άγρια [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο bostanistas.gr
Υλικα Συνταγης
- βουτυρο
- κρεμμύδι
- λάδι
- σκόρδο
- πάπια
- κοτοπουλο
- γιάουρτι
- κρασί
- βραστά
- μανιτάρι
- γαλοπουλα
- λίπος
- τρούφα
- μάραθος
- ραδίκια
- κρέμα γάλακτος
Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το bostanistas.gr
Υλικα Συνταγης
- βουτυρο
- κρεμμύδι
- λάδι
- σκόρδο
- πάπια
- κοτοπουλο
- γιάουρτι
- κρασί
- βραστά
- μανιτάρι
- γαλοπουλα
- λίπος
- τρούφα
- μάραθος
- ραδίκια
- κρέμα γάλακτος
Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy