Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Τα μαύρα φασόλια είναι ένα είδος οσπρίου που δε συνηθίζεται να το χρησιμοποιούμε πολύ στην Ελλάδα. Είναι όμως χαρακτηριστικό συστατικό της κουζίνας των χωρών της Λατινικής Αμερικής, αλλά και της Κρεολικής κουζίνας της Λουιζιάνα. Πολλά διάσημα πιάτα των χωρών αυτών όπως η βραζιλιάνικη feijoada ή [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο shogunkitchen.blogspot.gr











