Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Πολλές φορές έχω σκεφτεί πως η ζωή δεν είναι τόσο άδικη όσο τη λέμε. Σου φέρνει εκείνα τα δύσκολα, τα μαύρα, που δεν ξέρεις πώς να τα αντιμετωπίσεις γιατί σου[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ χειμώνας και η φασολάδα πάνε παρέα... πιασμένοι χέρι χέρι θα έλεγα! Ένα από τα πιο αγαπημένα όσπρια κι ένα παραδοσιακό πιάτο ή καλύτερα πολλές παραλλαγές του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑυτό το φαγητό μπορεί να μην είναι η ενσάρκωση της άνοιξης αλλά είναι ένα από τα φαγητά που φτιάχνω ό,τι καιρό κι αν έχει, σε όποια εποχή του χρόνου κι αν[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣε μία μεγάλη κατσαρόλα σωτάρετε σε 4 κουταλιές ελαιόλαδο... 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε μικρά καρέ 150 γρ σελινόριζα κομμένη σε μικρά καρέ 2 καρότα κομμένα[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΣυστατικά 1φλ.φασολάδα που περρίσεψε στραγγισμένη 2κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να Φέτες μπαγιάτικο ψωμί 1κ.γλ.σκόρδο σκόνη Αλατοπίπερο 1φλ.μαρούλι και λόλα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 500 γρ. φασόλια μέτρια 2 λίτρα βραστό νερό 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο (ή σε λεπτές φέτες) 4 μέτρια καρότα σε λεπτές ροδέλες 1[...]
Πηγή: e-sofia.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Πατροπαράδοτα η φασολάδα είναι το αγαπημένο μας ελληνικό φαγητό που έχει θρέψει γενιές και γενιές. Κατ' εξοχήν χειμωνιάτικο πιάτο, ειδικά[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΟ χειμώνας και η φασολάδα πάνε παρέα... πιασμένοι χέρι χέρι θα έλεγα! Ένα από τα πιο αγαπημένα όσπρια κι ένα παραδοσιακό πιάτο ή καλύτερα πολλές παραλλαγές του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΦασολάδα με φρέσκια ντοματούλα χυλωμένη και τίποτα ωραιότερο! Ένα φαγητό που σχεδόν κανένας μας δεν έτρωγε όταν είμασταν παιδιά αλλά μεγαλώνοντας μάθαμε να[...]
Πηγή: tasteandtell.grΝόστιμη και θρεπτική σούπα. Χορταστικό και ιδανικό πιάτο για τις κρύες χειμωνιάτικες ημέρες. Μοσχοβολάει ο τόπος όταν σερβίρεται αχνιστή. Δεν μπορεί να της[...]
Πηγή: magiacook.grΤα θαλασσινά δεν τα βάζουν μόνο στην παέγια οι Ισπανοί, αλλά και στα όσπρια. Μια ιδιαίτερη συνταγή που αξίζει να δοκιμάσετε. Υλικά για 4 άτομα 2 φλ. ψιλά ξηρά[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ) 2 φλ. ψιλά ξηρά φασόλια, 450 -500 γρ. μέτριες ωμές γαρίδες, ξεφλουδισμένες, 3 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 κοφτό κουταλάκι πάπρικα, 2 σκελίδες[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4-5 άτομα) 2 φλ. ψιλά φασόλια, 3 κόκκινες πιπεριές, 2 κουταλιές στραγγισμένη κάπαρη, 2 γεμάτες κουταλιές ψιλοκομμένο βασιλικό (ή μαϊντανό), 6-8[...]
Πηγή: xrysessyntages.com2 φλ φασόλια ξερά (500γρ) 3 καρότα σε μικρά κομματάκια 2 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1 κτσ πελτε τομάτας 3-4 κτσ ελαιόλαδο 2 λίτρα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ Φασολάδα είναι το φαγητό που πολλοί από μας όταν ήμασταν μικροί δεν θέλαμε να δούμε, τώρα όμως να έχει μπει στην εβδομαδιαία διατροφή μας. Γιατί ποιος θα[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.grΗ φασολάδα είναι το εθνικό μας φαγητό ή τουλάχιστον έτσι μου έμαθαν εμένα στο σχολείο, και έτσι θεωρώ ότι η πρώτη ανάρτηση της χρονιάς με την σχετική συνταγή,[...]
Πηγή: caruso.gr