Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Υλικά και Εκτέλεση Πλένουμε και κόβουμε στην μέση πολλές ντομάτες και βγάζουμε τα σπόρια τους. Τις αλατίζουμε και τις απλώνουμε σε τελάρο στο ήλιο να[...]
Πηγή: greekmasa.grΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΣΤΟ ΛΑΔΙ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ Στο τελος του καλοκαιριου ετοιμαζουμε τις λιαστες ντοματες και τις σαλτσες για ολη την χρονια. Τις λιαστες ντοματες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr«Το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι»… από τις παροιμίες που με τον καιρό και την εμπειρία βρίσκει αρκετό έδαφος στην κουζίνα. Τονώνει την αυτοπεποίθηση[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά ντοματάκια πομοντόρια αλατι χοντρό σπορέλαιο ρίγανη σκορδάκι μερικά φύλλα δάφνης Εκτέλεση Πλένουμε και κόβουμε στην μέση τα ντοματακια βγάζουμε όλα τα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤο καλοκαίρι είναι η εποχή της ντομάτας , ας φτιάξουμε λιαστές ντομάτες σε λάδι![...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΛένε πως η καλύτερη εποχή για τα πομοντόρια είναι ο Αύγουστος, γι αυτό μου έκανε εντύπωση όταν πέτυχα στην λαϊκή μου ωραιότατες ντομάτες πομοντόρο. Ευκαιρία[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΛιαστές ντομάτες και ντοματίνια Θέλουμε ντοματίνια, ή ντομάτες σε χοντρές φέτες, χοντρό αλάτι, λαδόκολλα, τούλι και πολύ ήλιο. Πλένουμε τα ντοματίνια, τα[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΤα πρώτα μας ντοματίνια, είναι τόσα πολλά, που δεν τρώγονται όλα, τα περίσσια γίνονται σάλτσα, σήμερα έκανα τις πρώτες λιαστές στο φούρνο, έγιναν υπέροχες,[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΑγαπώ το καλοκαίρι! Όχι μόνο για τον ήλιο, τη θάλασσα και τις παραλίες αλλά και για το φαγητό ... Υπάρχουν τόσα πολλά φρέσκα λαχανικά και φρούτα που είναι[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: Ντομάτες Αλάτι σκόρδο βασιλικό ή ρίγανη Κόβετε τις ντομάτες στη μέση και τις βάζετε σ'ένα ξέβαδο ταψί. Βάζετε μισό κουταλάκι του τσαγιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά ντοματάκια πομοντόρια αλατι χοντρό σπορέλαιο ρίγανη σκορδάκι μερικά φύλλα δάφνης Εκτέλεση Πλένουμε και κόβουμε στην μέση τα ντοματακια[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΘα χρειαστείτε Yλικά •ντομάτες σφιχτές, ώριμες, μεσαίου μεγέθους •χοντρό αλάτι •λάδι •ξίδι •δάφνη •αλάτι •πιπέρι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΟι άνθρωποι, όταν δεν είχαν άλλο τρόπο να συντηρήσουν τις ντομάτες, τις ξέραιναν στον ήλιο, αφαιρώντας όλα τα υγρά τους, έτσι ώστε να διατηρηθούν στην αποθήκη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈχω ένα κόλλημα, μια εξάρτηση. Λέγεται λιαστή ντομάτα. Πιστεύω πως αντιπροσωπεύει όλη τη δύναμη και την απλότητα της μεσογειακής κουζίνας. Από τη στιγμή που[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια να γίνει τούτο το εκλεκτό, συριανής καταγωγής μεζεδάκι πρέπει να έχουμε λιαστές ντομάτες που να μην είναι στο λάδι. Να είναι δηλαδή απλώς λιαστές. Photo:[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ Μικρές ντομάτες ώριμες χοντρό αλάτι ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Πλένουμε και κόβουμε τις ντομάτες στην μέση. Τις απλώνουμε σε ένα ταψί και τους ρίχνουμε από[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤώρα που βρίσκουμε ώριμες ντομάτες σε αφθονία, είναι η κατάλληλη εποχή να φτιάξουμε σπιτικές λιαστές ντομάτες! Ιδανικές για τις σαλάτες αλλά και διάφορες[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΓια νοστιμιά στις σαλάτες και τις σάλτσες μας !!! Υλικά Ντοματίνια Κρήτης Ελαιόλαδο Ξύδι Σκόρδο Κάπαρη Βασιλικός..δεντρολίβανο..δάφνη Αλάτι οχι πολύ, και[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr