Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
Σήμερα δεν είχα πολύ χρόνο για μαγειρική, γι' αυτό έκανα κάτι γρήγορο. Και τι πιο γρήγορο από μια ομελέτα; Βασική ιδέα για να φτιάξεις μια ομελέτα είναι να[...]
Πηγή: cookbang.blogspot.grΥΠΕΡΟΧΗ ,ΓΕΥΣΤΙΚΟΤΑΤΗ ,ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ!! ΥΛΙΚΑ 4 ΑΒΓΑ 1 ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ 100ΓΡ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ 20 ΓΡ ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ 3 ΛΑΒΑΣ ΤΥΡΙ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ Κ ΕΓΩ ΒΑΖΩ Κ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά Πατάτες 4 μεγάλες καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους Αυγά 4 Μπέικον 1 μπολ ψιλοκομμένο Μανιτάρια 1 μπολ ψιλοκομμένα Φέτα 1 μπολ θρυμματισμένη Κασσέρι 1[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Αυγά 5 Γάλα 2 κουταλιές σούπας Αλεύρι 1 κουταλιά σούπας Δυόσμος 1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένο Κασσέρι 3 κουταλιές σούπας τριμμένο Αλάτι - πιπέρι[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Αυγά 8 Γάλα 1 φλυτζάνακι του καφέ Πιπεριά πράσινη 1 ψιλοκομμένη Πιπεριά κόκκινη 1/2 ψιλοκομμένη Μανιτάρια φρέσκα 5 μεγάλα Τυρί ρεγκάτο 100 γρ τριμμένο ή[...]
Πηγή: chefoulis.gr400 γρ. γαρίδες 12 αυγά δάφνη αλάτι λάδι Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει, ρίχνετε τις γαρίδες προσθέτοντας δάφνη και αλάτι. Σε 2-3 λεπτά, αποσύρετε την[...]
Πηγή: ucook.gr/cook2-3 αυγά 2 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. βούτυρο αλάτι πιπέρι Σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε στο τηγάνι το λάδι ή το βούτυρο. Μέσα σε μπολ,σπάμε τα αβγά, τα[...]
Πηγή: cooklos.gr2-3 αυγά ¼ φλιτζ. Σαν Μιχάλη ¼ χλωρό Σαντορίνης 1 κ.σ. μανούρα Σίφνου τριμμένη 2 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. βούτυρο αλάτι πιπέρι Σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε στο[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 4 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό, κρεμμύδι φρέσκο βασιλικό και δυόσμο 4 πράσινες πιπεριές, μέτριες, κομμένες σε λεπτές φέτες 8[...]
Πηγή: sidagi.grΣυνταγή για πανεύκολη ομελέτα με κιμά! Έχετε λίγο κιμά που σας περίσσεψε και δεν ξέρετε πώς να τον χρησιμοποιήσετε; Βάλτε τον στην ομελέτα σας και φτιάξτε τον[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr400 γρ. γαρίδες 12 αυγά δάφνη αλάτι λάδι Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει, ρίχνετε τις γαρίδες προσθέτοντας δάφνη και αλάτι. Σε 2-3 λεπτά, αποσύρετε την[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣτην Κρήτη φτιάχνουμε ωραίες ομελέτες με τα βραστά χόρτα που μας μένουν. Έτσι, την άλλη μέρα έχουμε ένα διαφορετικό συμπλήρωμα να μην τα φάμε πάλι βραστά. Τα[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά Για την ομελέτα 4 αυγά 1 κ.σ. κρέμα γάλακτος / ή γάλα εβαπορέ (προαιρετικό) 1 κ.σ. νερό 60 γρ. γραβιέρα / ή κεφαλοτύρι / ή οτιδήποτε σκληρό τυρί (όχι[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 4 αυγά ζαμπόν τυρί μανιτάρια πιπέρι λίγο λάδι Εκτέλεση: Σπάμε τα αυγά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε μαζί με το πιπέρι. Βάζουμε λίγο λάδι[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 3 αυγά 2 φέτες μπέικον 2 φέτες γαλοπούλα 2 φέτες τυρί αλατι πιπέρι ρίγανη Εκτέλεση: Κόβουμε το μπέικον και τη γαλοπούλα κομματάκια και τα[...]
Πηγή: greekcook.gr4 αυγα 4 κουταλιες τριμμενο γκουντα 3 φετες μπεικον 4 μανιτάρια πλευρωτους Πατατες τηγανιτες Αλατι Πιπερι Οδηγίες 10 λεπτα Εχουμε τηγανισει τις πατατες μας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ παλιά συνταγή γι᾿ αυτή την ομελέτα είναι με ψωμί και τσιγαρίδες , ένα καταπληκτικό μεζέ, που ανήκει στην κατηγορία των φαγητών που με τα χρόνια, σιγά -[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά (2) : 1 ρέγκα 5 αυγά λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο αλάτι πιπέρι ελαιόλαδο Η συνταγή είναι ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΑΣΠΑ Εκτέλεση: Καθαρίζουμε τη ρέγκα από τα[...]
Πηγή: yumyum.gr