Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
1 κιλό μοσχάρι λαιμός ( κομμένο σε μικρά κομμάτια) 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πιπεριά πράσινη και 1 κόκκινη μεγάλη (κομμένη σε φέτες) 2 σκελίδες σκόρδο 50 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κιλό μοσχάρι (νουά, μπούτι, ελιά, χτένι) κομμένο σε μερίδες ή μικρά κομμάτια ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 φλιτζ. κρασί λευκό 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 10 ελιές[...]
Πηγή: cooklos.grΜοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Άτομα:4, Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά, Χρόνος ψησίματος:2,5 ώρες, Κόστος:16 € ΥΛΙΚΑ : 1 κιλό μοσχάρι σε[...]
Πηγή: foodtrails.grΑναρτήθηκε στις 03/07/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Μοσχαράκι ψιλοκομμένο με μανιτάρια και τυρί στο φούρνο Ψιλοκομμένο μοσχαράκι με μανιτάρια[...]
Πηγή: sintayes.grΛαχταριστό σαντουιτσάκι ιδανικό για βραδινό σας έχω σήμερα αλλά, γιατί όχι, και για ένα πιο ελαφρύ μεσημεριανό, συνοδεία σαλατίτσας φυσικά. Αυτά είναι τα[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΠώς τα καταφέρνω και πολλές φορές ξεμένω από χρόνο και πρέπει να μαγειρέψω γρήγορα, ακόμη και την Κυριακή! Γι' αυτό και χρησιμοποιώ τακτικότατα χύτρα[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΚάτω από τα φουσκωμένα και χρυσοροδισμένα βουτήματα βρίσκεται ένα πλούσιο, μαλακό μοσχαράκι μαγειρεμένο με μανιτάρια , ιδανικό για να νικήσει το χειμωνιάτικο[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΠΡΑΙΖΈ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ Ο μαγειρικός όρος μπραιζέ (braisé) στα γαλλικά ή μπραζάτο (brasato) στα ιταλικά αναφέρεται συνήθως σε κρέας, αλλά και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΠΡΑΙΖΈ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ Ο μαγειρικός όρος μπραιζέ (braisé) στα γαλλικά ή μπραζάτο (brasato) στα ιταλικά αναφέρεται συνήθως σε κρέας, αλλά και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜοσχαράκι στη γάστρα με λαχανικά, μανιτάρια, και ολόκληρα κρεμμυδάκια. Ένα πεντανόστιμο πιάτο αρωματισμένο με μπαχαρικά, κόκκινο κρασί, βαλσάμικο, και[...]
Πηγή: sintagespanos-mageiriki.blogspot.grΥλικά για 4 άτομα 400 γρ. φιλέτο από ελάφι, 400 γρ. φιλέτο από μοσχαράκι γάλακτος, αλάτι, πιπέρι. Για τη σος 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 200 γρ. μανιτάρια,[...]
Πηγή: xrysessyntages.com