Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
Ένα ψωμάκι που δεν θέλει κόπο αλλά…χρόνο και θα σας ανταμείψει η γεύση του!! Αφιερωμένο στη xaroula μας!! Τι χρειαζόμαστε: Υλικά για το προζύμι: 1/4 + 1/4 +[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ συνταγή αυτή που σας δίνω, είναι η ίδια που έφτιαχνε η γιαγιά μου, που την είχε μάθει η δική της και πάει λέγοντας. Είναι η βασική και πιο απλή συνταγή, για[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά: 400 γραμμάρια Ολικής Άλεσης από Κριθάρι 300 γραμμάρια Ολικής Άλεσης από Σιτάρι 300 γραμμάρια αλεύρι άσπρο 70% Δυνατό 250 γραμμάρια Προζύμι ή 25[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΨΩΜΙ ΜΕ ΤΡΥΠΕΣ, ΜΑΚΡΑΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ, ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Πιστεύω ότι ένα ωραίο, φουσκωτό ψωμί με τραγανή κόρα και μεγάλες τρύπες στο εσωτερικό του, είναι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Σήμερα θα ασχοληθούμε με μια συνταγή καθαρά παραδοσιακή... μια συνταγή που έμαθα μόλις πέρυσι, την φτιάξαμε μια φορά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΨΩΜΙ ΜΕ ΤΡΥΠΕΣ, ΜΑΚΡΑΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ, ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Πιστεύω ότι ένα ωραίο, φουσκωτό ψωμί με τραγανή κόρα και μεγάλες τρύπες στο εσωτερικό του, είναι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑν υπάρχει η δυνατότητα και ψήσουμε αυτό το ψωμί σε ξυλόφουρνο, όποιος το δοκιμάσει, δεν υπάρχει περίπτωση να το ξεχάσει ποτέ. Είναι η συνταγή που[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΨΩΜΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Πολλές φορές μου ζητήσατε την συνταγή γιά ένα απλό ψωμάκι με φυσικό προζύμι, και εδώ στο blog , αλλά και στην ομάδα μας αποκλειστικά γιά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΙδού όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το βασικό υλικό του πιο δημοφιλούς κολατσιού. Τι αλεύρι χρησιμοποιείται; Το αλεύρι που χρησιμοποιούν οι βιομηχανίες για το[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 1200 γρ. αλευρι σταρενιο απο κάποιο αλευρόμυλο (όχι ολικής άλεσης) νεράκι του Θεού...όσο πάρει 1/2 φακελάκι ξηρή μαγιά 1 1/2 κ.γ. αλάτι Το[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ σκληρο σταρενιο αλευρι [το κιτρινο ας πουμε] 600 γρ σικάλεως 2 κ. γλυκου κοφτες αλατι 1 γρ νωπη μαγια 2 κ.σουπας λαδι [με το ματι] σε μια λεκανιτσα[...]
Πηγή: cooktherapy.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr ζυμώνουμε "πλωχεράμε" βάζουμε στην πινακωτή φούρνος που ψήνει 12 ψωμιά και ένα ταψί με λαγάνα φούρνος, φτυάρι, γράβαλο,[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Σήμερα θα ασχοληθούμε με μια συνταγή καθαρά παραδοσιακή... μια συνταγή που έμαθα μόλις πέρυσι, την φτιάξαμε μια φορά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤην περασμένη εβδομάδα, συνοδέψαμε τα γιουβαρλάκια μας με ψωμί ζυμωτό που έφτιαξα στα γρήγορα με το μίξερ. Είχα βγάλει από την κατάψυξη πουρέ κολοκύθας και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑπέκτησα αρτοπαρασκευαστή εδώ και 4-5 χρόνια. Λάθος. Πάνε ήδη 7 περίπου χρόνια. Νόμιζα πως ήταν λιγότερο! Ήταν ένας φτηνός αρτοπαρασκευαστής από τη γνωστή[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜια εναλλακτική πρόταση για ψωμί του τοστ. Αποφεύγουμε τα βελτιωτικά και τα συντηρητικά!!!!!!!! Υλικά § 600 γρ. αλεύρι πολυτελείας ή 400 γρ. για όλες τις[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΜην διστάζετε... δοκιμάστε το και δεν θα θέλετε αγοραστό, ποτέ πιά ~ είναι ανάλαφρο, είναι ευωδιαστό, είναι υγιεινό και πεντανόστιμο...!!! Υλικά: 350 γρ[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΦρέσκο ζεστό σπιτικό ψωμί χωρίς προζύμι, και προ ζύμωση. Φτιαγμένο με τα χεράκια σας, με υλικά και εργαλεία που είναι ελεγμένα από εσάς. Με εύκολα απλά βήματα,[...]
Πηγή: sintagespanos-mageiriki.blogspot.gr